Thursday, November 29, 2012

Tempah Design Flyers, Bunting, Banner, Bisnes Card, Brochure Murah | RM 30 - RM 50 Sahaja

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...
Ingin mempromosikan produk anda melalui flyers, banner atau bunting ? atau untuk majlis-majlis tertentu seperti Majlis Kahwin dll.  Jika anda ke kedai-kedai yang memberikan khidmat design, sudah tentu harga/caj dari pihak mereka akan lebih tinggi bukan? Mana nak caj design lagi, caj printing lagi. Silap-silap satu Banner dah dicaj sampai beratus -ratus. Disini kami menyediakan penyelesaian untuk anda.
AkazReenDesign kini menawarkan khidmat design banner, flyers, bunting dan apa sahaja dengan harga “tak dapat kat tempat lain” . Pihak kami menawarkan khidmat secara ordering atas talian dimana anda hanya perlu menempah melalui email sahaja dan pihak kami akan siapkan dalam masa yang dijanjikan dan akan email kepada anda sejurus selepas disiapkan.

BERAPA HARGA SATU DESIGN?
Harga untuk setiap design bergantung kepada permintaan pelanggan dan tahap kesukaran untuk design setiap Banner/Bunting/ Flyer.. Harga bermula dari RM 30 - RM 50
Semua design banner, flyer, bunting etc adalah berdasarkan kepada permintaan daripada pihak pelanggan. Selain itu, semua detail/maklumat/gambar/font yang dikehendaki pelanggan boleh emailkan saja jika ada untuk memudahkan pihak kami atau sebaliknya.

KHIDMAT DESIGN
1.     FLYERS
2.     BANNER
3.     BUNTING
4.     BISNES CARD
5.     BROCHURE
6.     etc…..
Berminat ? Berikut adalah cara tempahan :
1.     Boleh SMS / CALL  ( 017-2756507 ) @ WhatsApp ( 019-4689366 )
2.     Emailkan ke : azreenwahab@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright © AkazReenDesign Design by Free CSS Templates | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger